17 Eylül 2008 Çarşamba

OĞLUMUN KAZAĞI


FEZA ZARA YÜNLERLE YAPTIĞIM KAZAK.SADECE DÜĞMELERİ DİKİLİP DİKİŞLERİ TAMAMLANACAK AMA BEN SABREDEMEDEN SİZLER İÇİN FOTOĞRAFLADIM.

9 yorum:

biryudumhobi dedi ki...

oğlunun kazağıda pek güzel olnuş eline sağlık.
fular atkı için yardım istemişsin canım resimlerin üzerine tıklayınca biraz daha büyür kopyalayabilirsin resimlerde sağtuş iptali yok.
biraz zincir çekiyoruz başlangıçta ben fazla çekiyorum rahat sığsın diye sonra kesiyorum fazlalığı. sonra 3 lü trabzanları yaptım arada 2 zincir çektim 3 trabzan daha yaptım yine sonra zincir çekmeden 2 zincir kadar atlayarak bir trabzan yaptım 2zincir atlayarak diğer üçlü trabzanlar geçtim bu şekilde devam ettim 3-4 zincir çekilerek geri dönülüyor hep aynı devam ettim bi zorluğu yok. çiçeğin geçeceği yerdeki zinciri 8 çektim bazı yerlerd göz kararı yaptım sen ayarlarsın zaten. bir taraf bitince başlangıç yaptığım yerden aynı şekilde diğer tarafı ördüm umarım yardımım olur ama çok kolay nasıl takıldın canım? kolay gelsin.

Adsız dedi ki...

oğlunuzun kazağı cok güzel olmus iyi günlerde kullanın sevgiler
http://gulyuzluben.blogcu.com

hazalca dedi ki...

kazak ne hoş olmuş.renk seçimi de mükemmel,eline sağlık.ben bu aralar,bloğa çok zaman ayıramadım ama toparlanıcam inşallah.ben gelmeyeli ne hoş örgüler eklemişsin.öpüyorumm çok

mamila dedi ki...

Didemcim oğluşun kazağı harika olmuş iyi günlerde giysin.Çokk sevgiler.

Marifetane hobi dedi ki...

Rabbimiz muhtacız sana,
Huzurunda el açtık,
Affımız için dualar saçtık,
Rahman isminle Rahmet eyle,
Koyma bizi perişan halimize,
Mağfiretine muhtaç olan mücrimleriz,
Bırakma ellerimizi,
Kabul eyle dualarımızı…
Bu kutlu günün Feyz ve bereketinden istifade edebilmek ümidi ile…Hayırlı Cumalar.Daha nice kandillere kavuşmanız dileğiyle şimdiden kandiliniz mübarek ibadetiniz makbul dualarınız kabul olsun.

elay dedi ki...

S.A.
HAYIRLI GECELER ARKADAŞIM.KADİR GECENİZ VE CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.CANIM YA MAŞALLAH ÖRGÜLER ÇOK GÜZELLER.ELLERİNE SAĞLIK.

hazalca dedi ki...

arkadaşım şimdiden bayramın kutlu olsun.selamlar

Adsız dedi ki...

SÜPERSİN CANIM ELİNE SAĞLIK

LEMAN dedi ki...

yorumumu hangısıne yazacagımı şaşırdım çok güzel işler paylaşmışın bizlerle ellerine saglık arkadas listeme ekledım seni