23 Haziran 2008 Pazartesi

BEACH PANTALON AÇIKLAMASI






2ADET TÜLBENTİ ÜST ÜSTE KOYUYORUZ VE RESİMLERDEN BİRİNDE SİYAH BİR PARÇA VAR AYNI O BÜYÜKLÜKTE PARÇAYI KESEREK ÇIKARTIYORUZ.DAHA SONRA O KESİLEN YER VE BÜTÜN KENARLARI MAKNA DİKİŞİ İLE DİKİYORUZ.KESİLEN PARÇANIN TAM ALTINDAN YANİ DİĞER UÇTAN İKİ ELİNİZLE TUTUP YANLARA AÇINCA PANTALONUN HAZIR OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ.BU ÇOKBASİT BİR YÖNTEM İSTERSENİZ ÖNCE 2 ADET KAĞITLA FALAN KESEREK DENEYİN.BU KADAR ANLATTIĞIMA BAKMAYIN KUMAŞLARI VEYA KAĞIDI ÜST ÜSTE KOYUNCA MUTLAKA ANLAYACAKSINIZ.BEL KISMINDAN KENDİNİZ KORDON YAPIP GEÇEİREBİLRİSİNİZ VEYA YANLARADAN KURDELE DİKEBİLİRSİNİZ.BU DETAYLAR SİZEKALMIŞ.
BEN MAYO ÜZERİNDE KULLANDIĞIM İÇİN YANLARI DA DİKMİYORUM AMA BİR YERE KADAR YANLARI DA DİKEBİLİRSİNİZ.SİZ BENCE PANTALONU ORTAYA ÇIKARTTIKTAN SONRA İSTEDİĞİNİZ UYGULAMAYI YAPABİLİRSİNİZ.UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.

13 yorum:

dantelistan dedi ki...

merhaba canım blogcunun azizliğinden sonra bende blogspottayım artık isdediği zaman düzelsin
yazmadan pantalon ne güzel fikir dediğin gibi mayalorın üzerine çok güzel olur teşekkürler iyi günler dilerim

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Merhaba,ne kadar guzel boyle,mayonun uzerine çok yakisir,eline saglik.

Merhabalar,etkinlik davetiyemi birakiyorum,beklerim,sevgiler.

PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 26 http://porselendemlik.blogcu.com/http://birdemliksohbet.blogspot.com/ ve http://selmahlc.blogcu.com/tarafından hazırlanmıştır.
Akşam üstü sohbetine gelen dostlara, Hanımlarla yapılan günlere, Beş çayına gelen misafirlere, Her biri birbirinden lezzetli tarifler,


MERHABA SEVGİLİ ARKADAŞLARIM,
30 Haziran 2008 (pazartesi) 13 Temmuz 2008 (pazar) tarihleri arasında Porselen Demlik Çay Saati Etkinliğini 26 Ev Sahibeliğini http://kelebeklisaniyeler.blogspot.com/ Yani ben :) yapacağım.

Siz sevgili dostlarımı ve Katılmak isteyen herkesi etkinliğimize davet ediyorum.
Etkinliğimize ve Tarif defterlerimize birbirinden leziz tatlar kazandırmak için birbirimizi daha iyi tanımak ve yeni yeni dostlar edinmek için sizleri etkinliğimize bekliyorum arkadaslar. İstediğiniz kadar tarifle katılabilirsiniz.

Tariflerinizi hazırladığınızda Porselen Demlik Çay Saati Etkinliğini 26; Başlığını yazarak sayfanızda yayınlayıp , tarifinizin hazır olduğuna dair duyurunuzu sayfama yorum bırakarak bildirmenizi rica ediyorum.

En kısa zamanda sizin sayfanıza geri dönüp tarifi kopyalayıp kendi sayfamda yayınlayacağım.
Bugünden itibaren davetiyelerinizi göndermeye başlıyorum elimden geldiğince tüm arkadaşlara davetiye göndermeye çalışıyorum atladığım , gözden kaçırdığım arkadaşlarım olursa şimdiden özür diliyorum buradan tekrar söylüyorum herkes davetlidir. Hepinizi etkinliğimize bekliyorum arkadaslar; beni yanlız bırakmayın lutfen.

Not: Tarifleri pazartesi sabahından itibaren yayınlayacağım. Şimdiden herkese teşekkürler...

makhina dedi ki...

Allah'ım! Recep ve Şaban aylarını bize mübarek eyle ve bizi Ramazan'a kavuştur."(hz.MUHAMMED s.a.v)Kandilin mübarek olsun didemciğim,sevgiler

Şükrü Yılmaz dedi ki...

Günaydın Hayırlı Günler Bu Günlerin Feyzi Üzerinize Rahmeti Gaçmişinize Bereketi Evinize Nuru Ahiretinize Sıcaklığı Yuvanıza Dolsun Kandiliniz Mübarek Olsun Sevgi ve Saygılarımla

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
BENDE ATATÜRKÇÜYÜM
ÜLKEMİ BAYRAĞIMI SEVİYORUM
VE ULUSALCIYIM ABD VE AB YE HAYIR
TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE
BENİDE TUTUKLASINLAR

GÜNAHA DAVET

Varsa bir yerde gÜnaha davet
Sakın ola ki etme icabet
Haramla dolu olan ziyafet
Getirir başa binbir felaket

Alıntı:Timur İlikan
http://www.siirci.net/siir.php?kid=11

Şükrü Yılmaz
Antakya-Hatay

http://sukruyilmaz.net
http://sukruyilmaz.net/blog

Adsız dedi ki...

Merhaba, uzun zamandır blogla ilgilenemiyordum. Bugün fırsat bulup geldim. Ne güzel şeyler eklemişsin sayfana. Plaj pantolonuna bayıldım. Yapılışı da çok basitmiş. Tatile giderken ben de deneyeceğim. Çok teşekkürler. Yemekler de nefis görünüyor. Ellerine sağlık. Kandilin kutlu olsun. Kendine iyi bak arkadaşım. Selamlar.

dantelistan dedi ki...

iyi geceler canım kandilin mübarek olsun

hazalca dedi ki...

merhaba canım,şöyle bir uğradım.malum herkes tatilde.ziyaretler azaldı.bende bu arada blogspota taşındım.adreslerim
www.hazalca.blogspot.com
www.filizmutfakta.blogspot.com

Nur dedi ki...

Süpper bi fikir ellerinize saglık çokda güzel açıklamışsınız bende deneyecegim inşallah sevgiler..

Adsız dedi ki...

Ellerinize sağlık çok güzel bir fikir.Sevgiyle...

elay dedi ki...

s.a.
hayırlı günler arkadaşım.sayfanın adını unutmuştum,blogcudan baktım.orayada uğramamışsın.neyse artık bunu ekleyeyim de kaybetmeyeyim.
elay-sados.blogspot.com

elay dedi ki...

s.a.
hayırlı günler arkadaşım.sayfanın adını unutmuştum,blogcudan baktım.orayada uğramamışsın.neyse artık bunu ekleyeyim de kaybetmeyeyim.
elay-sados.blogspot.com

elay dedi ki...

s.a.
hayırlı günler arkadaşım.sayfanın adını unutmuştum,blogcudan baktım.orayada uğramamışsın.neyse artık bunu ekleyeyim de kaybetmeyeyim.
elay-sados.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Amiable brief and this post helped me alot in my college assignement. Thank you as your information.